Wat voor schildersbedrijf heb jij?

Denk hieraan voor je je bindt aan een keurmerk

Jij bent een vakman en wil dat laten zien. Je zoekt aansluiting bij een kwaliteitsorganisatie. Maar welke kies je? Dat hangt af van wat bij jouw bedrijf past: ben jij groot, lokaal, generalist, flexibel? Opties genoeg en daarom zetten wij De Betere Schilder en OnderhoudNL naast elkaar.

Lokaal of groot?

De Betere Schilder is er voor de middelgrote- en kleine schildersbedrijven. OnderhoudNL focust op de grotere bedrijven. Hier participeren zij regelmatig in besturen. De Betere Schilder kiest bewust voor ondersteuning voor vakmannen.

Specialist of generalist?

De focus van De Betere Schilder ligt op het ondersteunen van vakmannen. De expertise ligt specifiek binnen het schildersvak. OnderhoudNL zit naast de schildersbranche in veel meer bouw-gerelateerde branches, waardoor ze een groot netwerk hebben, maar de focus verdeeld is.

Persoonlijk of zakelijk?

Wil je in contact komen met Onderhoud NL? Dan passeer je vaak een aantal tussenstations voor je de juiste persoon te pakken hebt. Iets wat natuurlijk niet raar is binnen zo’n omvangrijke organisatie. Bij De Betere Schilder heb je altijd de juiste te pakken in de vorm van Nick of Rob. Snel en persoonlijk!

Flexibel of gestructureerd?

De Betere Schilder schakelt snel. Wij streven ernaar om (aan)vragen, en verzoeken zo snel mogelijk aan te pakken. Liefst natuurlijk binnen een dag. OnderhoudNL heeft meer tijd nodig, maar gaat wel goed gestructureerd te werk.

Betrokken of commercieel?

Liefde voor het vak staat voorop bij De Betere Schilder. Natuurlijk, ook OnderhoudNL heeft liefde voor het vak! Toch is de aanpak van deze organisatie een stuk commerciëler, waar De Betere Schilder meer inzet op betrokkenheid.

Fixed of variabel?

Naast bovenstaande verschillen is er nog een laatste, niet onbelangrijk, verschil: de prijs. Bij OnderhoudNL betaal je naast een vast bedrag op jaarbasis een fee over de omzet. Bij de Betere Schilder betaal je één vast bedrag. Wel zo eerlijk toch?

 

Kortom, keuze genoeg wat betreft de kwaliteitsorganisaties waar je je bij kunt aansluiten. De vraag is: wat past bij jouw schildersbedrijf? Alleen als je dat goed voor ogen hebt, kun je de betere keus maken.

 

 

 

Wil je meer weten over de voordelen van de Betere Schilder? Lees meer over ons keurmerk via onderstaande (oranje) link!

Meer over het keurmerk

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Mooi schilderwerk kan ook in de winter

Het hout aan de buitenkant van een woning wordt gemiddeld eens in d...

Lees dit bericht

De Betere Schilder gaat samenwerking aan met Renewi

Vanaf vandaag kunnen de 500 erkend Betere Schilders in Nederland he...

Lees dit bericht

SGA Vakdagen gaan definitief door

De Schilder- Glas- en Afwerkingsvakdagen in de Evenementenhal in Go...

Lees dit bericht