Menu
Inschrijven als schilder
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Inschrijven als schilder

De Betere Schilder lanceert interactief magazine ‘Aandacht voor Ambacht’

Schilder

SEPTEMBER – Vol trots lanceert Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder vandaag de eerste editie van het interactieve magazine ‘Aandacht voor ambacht’. Het magazine, tot stand gekomen voor én door vakschilders, brengt de passie en het vakmanschap in de schildersbranche in beeld.

Nick Polm van De Betere Schilder: “Ons vak zit vol met gepassioneerde vakmensen met heel uiteenlopende specialiteiten en interesses. Dát echt mooi in beeld brengen is een lang gekoesterde wens. Met behulp van dit magazine hopen wij hen én het schildersvak op een stijlvolle manier in het zonnetje te zetten.”

 

Inhoud van het magazine

Het magazine is uiteraard voor iedereen in de schilderswereld te bekijken en gaat in op verschillende facetten van ons vak. Naast interviews met schilders, besteden we aandacht aan trends, oude en nieuwe (onderbelichte) onderwerpen en komt er elke editie een discipline uit het schildersvak aan bod. Ditmaal beschrijft het magazine decoratie- en restauratieschilderwerk. Wat is nu eigenlijk het verschil hiertussen en is hier een goed inkomen mee te verdienen? Verder in het magazine geeft Festool vijf handige tips en zien we wat er zoal bij een schilder in de bedrijfsbus te vinden is. Ook wordt er ingegaan op de vraag hoe je met je schildersbedrijf kunt groeien en hoe je geschikte medewerkers aan je bedrijf kunt binden.

 

Win een gadget van Festool

Ter gelegenheid van de lancering is er daarnaast een DAB+ radio van Festool te winnen. Hoe?

Let op: in het magazine zijn 7 gouden letters verstopt. Vind de 7 gouden letters, maak hiermee het juiste woord en mail het woord naar De Betere Schilder via de link in het magazine. U maakt dan kans op een mooie Festool-radio t.w.v. € 180,-.

 

Veel leesplezier en deel het magazine gerust uw collega’s én uw klanten!

Lees direct het magazine

 

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder heeft talloze voordelen!

  • IJzerksterk keurmerk
  • Offerte-aanvragen
  • Incassohulp
  • Gratis klantreviews
  • Landelijke uitstraling
  • Handige documenten
  • Altijd op de hoogte
  • Materiaal op maat
  • Juridische hulp
Bekijk alle voordelen!