Menu
Inschrijven als schilder
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Inschrijven als schilder

Veel gestelde vragen (FAQ)

Welke toegevoegde waarde heeft uw kwaliteitsorganisatie voor mijn schildersbedrijf?

Het belangrijkste voor uw klanten is vertrouwen. Het Betere Schilder keurmerk biedt onderscheidend vermogen en zekerheid voor uw klanten. Professioneel presentatiemateriaal laat uw klanten zien dat u een kwaliteitsbedrijf bent! Dankzij dit uitgebreide pakket en onze andere diensten, staat uw bedrijf sterk in de concurrentiestrijd met een ijzersterke organisatie die u ondersteunt.

Hoe weten jullie of er daadwerkelijk kwaliteit wordt geleverd?

Allereerst de toelatingseisen. Daarnaast werken we met online klanttevredenheidonderzoeken voor al onze leden. Alle resultaten hiervan zijn zowel zichtbaar bij de schilder als bij ons. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen en kan de betreffende schilder zijn dienstverlening volledig afstemmen op zijn klanten.

Wat doen jullie bij het ontvangen van klachten?

Het leveren van kwaliteit is een vereiste... Je wordt niet zomaar erkend Betere Schilder. We zijn alert op naleving van onze kwaliteitseisen. Klachten gaan we uitzoeken, want vaak zitten er meer kanten aan een verhaal en is het beter om te bemiddelen en te werken aan verbetering. In het uiterste geval kan het leiden tot royering van het lid. Overigens kunnen we bijzonder tevreden zijn. Uit onderzoek blijkt dat 98% van de klanten bij nieuwe opdrachten wederom een erkend Betere Schilder kiest.

Krijgt mijn schildersbedrijf werk via Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder?

Ja zeker, zo'n 20% van de klanten geeft aan in contact gekomen te zijn met de schilder via onze website. Als erkend Betere Schilder ontvangt u kosteloos offerte-aanvragen uit uw regio. De aanvragen kunnen ook binnen komen via uw vermelding op onze website!

Heeft u zelf een vraag?

Stel uw vraag via onze contactpagina. U komt daar via onderstaande knop.

Neem contact op

Een erkend Betere Schilder heeft talloze voordelen!

  • IJzerksterk keurmerk
  • Offerte-aanvragen
  • Incassohulp
  • Gratis klantreviews
  • Landelijke uitstraling
  • Handige documenten
  • Altijd op de hoogte
  • Materiaal op maat
  • Juridische hulp
Bekijk alle voordelen!