Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Persconferentie De Betere Schilder 2.0 op 30 oktober bij de KNVB

Schilder

Op 30 oktober a.s. belegt Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder een 'persconferentie' voor de leden waarin belangrijk nieuws zal worden onthuld.

De ledenbijeenkomst zal plaatsvinden op de KNVB Campus in Zeist en duurt van 19.00 uur tot circa 21.30 uur. Waarom deze ledenbijeenkomst?

Naast dat wij de leden natuurlijk graag persoonlijk ontmoeten, gaat er één en ander veranderen bij De Betere Schilder. Niet teveel, want wij blijven altijd hét keurmerk voor de gediplomeerde zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven! Wat er wél gaat veranderen vertellen we u, als gewaardeerd lid, graag als eerste. Dit doen we tijdens onze 'persconferentie', op de plek waar bondscoach Ronald Koeman dat normaal gesproken ook doet.
U wordt deze avond samen met uw collega’s als eersten op de hoogte gebracht van nieuws en onthullingen die het landelijke schildersnieuws 100% zeker zullen halen!

 

Wie er naast ons nog meer zijn?

Topscheidsrechter Danny Makkelie, AD-presentator Etienne Verhoeff en diverse bekende bedrijven uit de schilderswereld. Natuurlijk krijgt u voordat u na de afsluitende borrel weer richting huis rijdt, een leuke herinnering én een rijk gevulde goodiebag mee!

 

Waarom aanmelden?

Vanwege de verwachte drukte en thema van de avond krijgen alle aanwezigen een perskaart voor de toegang tot de persconferentie. Deze sturen we dus alleen naar diegenen die zich hebben opgegeven. Neem gerust uw partner, collega of medewerker mee!

Geef uzelf dus snel op via onze speciale event-pagina!

 

FIFA Scheidsrechter Danny Makkelie

 

Hopelijk tot woensdagavond 30 oktober in Zeist!

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen