Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Vakman versus beunhaas: 6 - 0!

Schilder

Zes redenen om je aan te sluiten bij een kwaliteitsorganisatie

Krijg jij liever een kop koffie van je klant of een wantrouwende blik? Alles draait om een goede relatie tussen de klant en de vakman, jij dus. Vertrouwen is de basis. Door je aan te sluiten bij De Betere Schilder sta je al met 6 - 0 voor. 

 

Een kwaliteitsorganisatie biedt veel voordelen voor schildersbedrijven. Het grootste voordeel is klantvertrouwen. Schilders die zich bij De Betere Schilder aansluiten, zijn vakmannen. En jouw toekomstige klant weet dat. Maar we bieden meer…

 

1 - 0: gediplomeerd

Alleen schilders met een gezel-diploma (niveau 3) kunnen zich aansluiten bij de Betere Schilder. Je toont dus automatisch aan dat je een gediplomeerd schilder bent. En laat dat nou net een van de belangrijkste punten zijn voor het winnen van het vertrouwen bij de klant.

 

2 - 0: garantievoorwaarden

Vanuit De Betere Schilder wordt goed beleid gevoerd op het gebied van garantievoorwaarden. Daarom gaat de klant eerder in zee met een ‘Betere Schilder’, zeker na een negatieve ervaring met een beunhaas die geen goed werk leverde. Een kwaliteitsorganisatie neemt dit risico weg voor de klant.

 

3 - 0: zichtbaar

Onze website heeft jaarlijks meer dan 143.000 unieke bezoekers. En daar staat jouw schildersbedrijf tussen, als je je bij onze kwaliteitsorganisatie aansluit. Het gros van de bezoekers is een potentiële klant, die op zoek is naar een betrouwbare schilder. En via onze website kan de klant direct een offerte opvragen.

 

4 - 0: onafhankelijke reviews

De Betere Schilder heeft een samenwerking met Klantenvertellen een externe en onafhankelijke website waar klanten hun beoordeling achter kunnen laten. Juist omdat klanten hun beoordelingen achterlaten op een onafhankelijke website worden deze reviews als zeer betrouwbaar ervaren. Er zijn inmiddels al meer dan 5000 beoordelingen geschreven over bij ons aangesloten schilders.

 

Bekijk hier wat schilders over de Betere Schilder zeggen: 

5  - 0: juridisch advies

Tja, en ook al doe je nog zo best; het kan altijd zijn dat je als schilder in conflict raakt met een opdrachtgever, leverancier, klant of personeelslid. Achterstallige betalingen, in de knel met de btw-regeling; het kan de beste overkomen. De Betere Schilder biedt hulp als je juridisch advies nodig hebt.

 

6 - 0: handige documenten

En last, but not least… Via De Betere Schilder vind je alles wat je nodig hebt aan documenten, offerte templates enzovoort voor je administratie. 

 

Dus zeg jij het maar; blijf je in je eentje aanmodderen of profiteer je van de voordelen die onze kwaliteitsorganisatie biedt? De Betere Schilder versus beunhaas: 6 - 0.

 

Dus, ben jij een erkend Betere Schilder? Klik dan rechtsboven op de pagina en schrijf je in!

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen