Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

De Betere Schilder officieel sponsor van Nationale SchildersVakprijs!

Schilder

MEI – Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is per direct toegetreden als sponsor van de prestigieuze Nationale SchildersVakprijs.

De Nationale SchildersVakprijs bestaat al sinds 2008 en beleeft dit jaar de elfde editie. De vakwedstrijd voor schildersbedrijven heeft als doel het kwaliteitsbewustzijn te bevorderen en het schildersvak verder te promoten bij onder meer opdrachtgevers. “Mooie doelen, die wij als keurmerk voor schildersbedrijven onderschrijven, de sponsoring is dan ook heel logisch,” aldus Nick Polm van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.

Polm: “Het sponsorschap zien wij als een ideale mogelijkheid om vakkundig uitgevoerd werk en vakmanschap te stimuleren én te belonen. Mooi schilderwerk is iets om trots op te zijn. Als brancheorganisatie ondersteunen wij de SchildersVakprijs dan ook van harte!
 

De vakwedstrijd wordt georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van onder meer het Eisma’s Schildersblad en de SchildersVakkrant. Twee belangrijke vakbladen voor schilders, waarover de 500 erkend Betere Schilders tot 50% korting op krijgen. In de vakwedstrijd maken schilders kans op diverse prijzen voor schilderwerk in de categoriëen onderhoudsschilderwerk, nieuwbouw- en renovatieschilderwerk & decoratie- en restauratieschilderwerk. Het is sinds deze week weer mogelijk projecten in te zenden voor de vakwedstrijd.

 

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder onderschrijft het belang ons mooie maar zware schildersvak te ondersteunen en te inspireren door middel van een sterk keurmerk en veel andere voorzieningen voor zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven. Zodat iedereen in de sector weer trots kan zijn op zijn of haar vak.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen