Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Herlaar & Rokkeveen 'beplakt' 120 deuren en panelen met verf

Schilder

ARTIKEL - Erkend Betere Schilder Herlaar & Rokkeveen Vastgoedonderhoud gebruikt Coatcontrol voor een Rotterdamse Vve (32 etages) en is enthousiast. "Prachtige aanvulling op schilderwerk."

Directeur Vico Herlaar: "Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe methoden en dit is een prachtige aanvulling op schilderwerk. Sterker nog; Coatcontrol ís verf." Mede-ontwikkelaar van Coatcontrol, Pim Jansen: "Het is een 2k polyurethan, met hierin geïntegreerd een non-woven vezel, industrieel en gecontroleerd geproduceerd. Dit hecht-, kleur-, stoot- en krasvast én duurzame systeem geeft een fabrieksgarantie van 12 jaar. En ik zeg met nadruk: het is géén pvc-folie. Coatcontrol zit tussen een blik verf en folie in."

Herlaar: "Coatcontrol is in één arbeidsgang aan te brengen, dat scheelt enorm in tijd. Bovendien heb je geen drogingstijd. Inclusief (de)montage ben je in een half uurtje klaar met een deur. Erg prettig voor de bewoners van deze VvE. Ook fijn is dat de coating normaal schuurbaar is en daarmee overschilderbaar." Ik heb daarnaast weleens met pvc-folie gewerkt, maar wanneer die beschadigt, is die echt stuk. Coatcontrol is erg stoot- en krastvast en eventuele beschadigingen zijn dus makkelijk over te schilderen met dezelfde kleur."

Wilt u hier meer over teruglezen?
Het volledige artikel is terug te lezen in de SchildersVakkrant, nr 5 van 22 maart. U kunt deze on- en offline doorbladeren.
Erkend Betere Schilders krijgen tot 50% korting op een abonnement op de SchildersVakkrant.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen