Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schrijf uw project in voor de Nationale SchildersVakprijs 2018

Schilder

Voor deze tiende editie van deze vakwedstrijd kunt u tot 1 september 2018 uw project insturen. Ongeacht de grootte van uw bedrijf maakt u dus kans op een geweldige prijs, inclusief de nodige media-aandacht.

Met deze prijs wil men het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast wil de organisatie het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen zij door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.
Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgereikt bij de Nationale SchildersVakprijs:

 1. De Publieksprijs
 2. De Juryprijs (‘de Overallprijs’)
 3. Winnaar categorie Onderhoudsschilderwerk
 4. Winnaar categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
 5. Winnaar categorie Decoratie- en Restauratieschilderwerk
 6. Winnaar Klanttevredenheidspluim


Een projectvideo bij nominatie

Is uw project genomineerd, dan wordt u in september 2018 bezocht door een cameraploeg die u en uw project zo goed mogelijk in beeld zal brengen. Het filmpje wordt vertoond op deze website: het publiek mag op uw project stemmen. Alle genomineerde projecten worden ook bezocht door de vakjury. USP Marketing Consultancy benadert uw opdrachtgever nogmaals, telefonisch of per e-mail, om zijn/haar mening te geven. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 22 november 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt.


Beloning

De prijs van de vakwedstrijd bestaat uit een beeldje en een oorkonde. Winnaars verkrijgen het recht om het logo met jaar- en categorieaanduiding onbeperkt te gebruiken op bedrijfsmiddelen en documenten.

Gedurende de nominatieperiode en rond de prijsuitreiking zullen Schildersvak.nl, Eisma’s Schildersblad en SchildersVakkrant ruim aandacht aan de genomineerden besteden. Zowel rond de start van de prijs, rond het bekend worden van de genomineerden en bij de uitreiking van de prijs verzorgen de marketeers van Eisma Bouwmedia een uitgebreid mediaoffensief. De ervaringen in het verleden leren dat plaatselijke en regionale media (huis-aan-huisbladen, regionale kranten, radio, televisie) graag op deze prijs inspelen. De gratis publiciteit voor uw bedrijf is dan ook groot.

 

Schrijf uw project in

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

 • Getoetste schilders
 • Jarenlange garantie
 • Klachtenprocedure
 • Klanttevredenheid: 9,0
 • 9% BTW-tarief
 • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen