Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

De Betere Schilder haalt groot landelijk bereik

Schilder

In 2017 vonden ruim 143.000 unieke bezoekers de website van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Dit is een stijging van maar liefst 42% ten opzichte van 2016.

“Deze stijging is niet alleen het gevolg van de digitalisering,” aldus Nick Polm van De Betere Schilder. Polm: “Wij hebben de afgelopen jaren veel ingezet om de website hoger in Google te positioneren. Met resultaat, want als men zoekt naar een schildersbedrijf in één van de 30 grootste steden in Nederland, zijn wij in de top van zoekresultaten te vinden. Ook hebben wij een succesvolle radiocampagne gevoerd, deze werd ruim 20 miljoen keer beluisterd. En tot slot werpt de inzet van verschillende social media zijn vruchten af. Dat blijft toch de snelste manier voor het verspreiden van belangrijk nieuws.“

 

De website is er met name om opdrachtgevers met een erkend Betere Schilder in contact te brengen. Er werd in 2017 veelvuldig gezocht naar schilders via de website, namelijk zo’n 14.000 keer. Ook werden er ruim 2000 offertes aangevraagd die De Betere Schilder kosteloos doorzet naar erkend Betere Schilders. Voor het eerst was de smartphone het meest gebruikte apparaat voor het bezoeken van de website, namelijk in 44,4% van de gevallen. “Gelukkig was onze website al sinds 2015 mobiel-vriendelijk, waardoor alle bezoekers op onze site terecht konden,” aldus Nick Polm. De bezoekers komen ook uit het gehele land, met Noord-Holland (18%) en Zuid-Holland (16%) als koplopers. Maar ook in Noord-Brabant (15%), Gelderland (13%) en Overijssel (9%) scoren goed.

 

En er worden nog betere resultaten in de toekomst verwacht. Polm: “We verwachten dat opdrachtgevers, maar ook schilders steeds gemakkelijker de smartphone of tablet erbij pakken als zij iets willen weten. De tijd van de papieren Gouden Gids is nu eenmaal voorbij. Daarnaast hebben wij een hele spannende en nieuwe ontwikkeling op de planning staan waar wij erg veel van verwachten. Maar daar gaan wij na de aankomende Klanttevredenheid Awards meer over bekendmaken.”

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen