Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Landelijke radiocampagne voor erkend Betere Schilders

Schilder

BERGSCHENHOEK – De komende periode gaat Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder met twee zeer herkenbare radiocommercials adverteren bij zowel Radio10 als 100%NL, waar de spots zo’n 20 miljoen keer zullen worden beluisterd.

Nick Polm: “Wij hebben intensief onderzoek gedaan naar de meest beluisterde radiozenders en het bereik hiervan. Radio10 en 100%NL kwamen hierbij verrassend goed uit de peilingen en hebben verhoudingsgewijs meer effect dan op een grote zender als Radio538. Radio10 is het snelst groeiende radiostation in 2014 én 2015, 100%NL heeft daarentegen weer veel vrouwelijke luisteraars en uiteindelijk beslissen zij ook vaak mee.” “Kortom, een ideale combinatie met een enorm goed bereik,” aldus Polm.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder verwacht dat de spots in de maand februari ruim 19,5 miljoen zullen worden beluisterd. De reclames zijn gericht op de opdrachtgever, erg herkenbaar en nodigen uit voor een erkende schilder te kiezen via www.betereschilder.nl

 

Bekend en gewild

Polm: “Een aantal maanden geleden hebben wij een onderzoek uitgevoerd onder onze aangesloten erkend Betere Schilders. Hieruit bleek dat zij erg tevreden zijn over hun eigen keurmerk, maar dat De Betere Schilder altijd aan naamsbekendheid bij opdrachtgevers kan winnen. Wij hopen met deze radiocampagne een eerste aanzet te geven onze naam door heel Nederland bekend en gewild te maken.”

 

Spot 1:


Spot 2: 

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen