Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Big Wipes vult behoefte van de schilder in

Schilder

BIG WIPES™ zijn krachtige reinigingsdoekjes. Ze pakken verf, kit, lijm, olie, vet en vuil snel een grondig aan. Daarnaast zijn de BIG WIPES™ reinigingsdoekjes en de ondersteunende Power Spray het vriendelijkst voor uw handen.

HSV Import bedient als totaal-leverancier de Groot- en Vakhandel met haar eigen merken waaronder StaalMeester® kwasten & HSV-Non-Paint producten, daarnaast is zij importeur van het Italiaanse OMEGA kwasten assortiment. Onlangs is daar voor Nederland een nieuw importeurschap aan toegevoegd met BIG WIPES™ reinigingsdoekjes

 

SCHILDERS HEBBEN VAAK PROBLEMEN MET DROGE HANDEN

“Ik heb dagelijks contact met vakschilders; wat me opvalt is dat veel professionals, door het veelvuldig reinigen, last hebben van droge handen, eczeem, kloofjes enz.... Niet zo gek aangezien vakschilders regelmatig worden blootgesteld aan irriterende en uitdrogende stoffen.” aldus Peter de Hoop van HSV Import.

 

KRITISCH MAAR UITEINDELIJK OVERTUIGD

“Met onze ambachtelijke StaalMeester® kwasten bezoeken we veelvuldig vakbeurzen in Europa.

Op een van deze beurzen trok het Engelse BIG WIPES™ onze aandacht met haar reinigingsdoekjes en het gemak waarmee verf, kit en vuil werd verwijderd, daarnaast worden de handen tegelijk beschermd tegen verder uitdrogen. BIG WIPES™, marktleider in industriële reinigingsdoekjes bleek op zoek naar een nieuw partnerschap om haar producten, bestemd voor professionals hernieuwd op de Nederlandse markt te verdelen.

 

Voor Peter de Hoop staat onvoorwaardelijke kwaliteit bovenaan bij het opnemen van nieuwe producten. “Onze klanten hebben uitsluitend behoefte aan kwaliteit, dat onderstrepen we graag met ons HSV-Non-Paint assortiment. Daarnaast moeten wij vertrouwen en juiste ondersteuning kunnen bieden aan ons dealer-netwerk”.

 

Uitvoerig testen samen met een selecte groep vakschilders, de veelbelovende reacties hierop en het enthousiasme van professionals die 'vroeger' al overtuigd 'gebruiker' waren van BIG WIPES™ reinigingsdoekjes, brachten de uiteindelijke overtuiging. “Dit is een product dat toegevoegde waarde geeft aan ons HSV-Non-Paint assortiment, en belangrijker, de gebruiker meer te bieden heeft dan bestaande producten in de markt. Kortom een product waar wij samen met ons dealer-netwerk volledig achter kunnen staan. Dat verkoopt een stuk makkelijker,” zo sluit Peter af.

 

 

INTRODUCTIE ACTIE SPECIAAL VOOR VAKSCHILDERS

Bij afname van 12 StaalMeester® kwasten, een pak BIG WIPES™ (40 doekjes) ter waarde
van 10,95 GRATIS! De introductie-actie loopt tot 31 oktober, OP=OP.

Meer informatie?

www.hsvimport.com

T.010-4158488

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen