Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

85% erkend Betere Schilders tevreden met het eigen keurmerk

Schilder

BERGSCHENHOEK – Onlangs hebben wij alle erkend Betere Schilders uitgenodigd voor een kort onderzoek naar onder meer de tevredenheid over onze dienstverlening. Liefst 85% van de ruim 120 ondervraagde schildersbedrijven gaf hierin aan redelijk tot zeer tevreden te zijn met hun keurmerk.

“Al een paar keer meegemaakt dat klanten mij kozen door het keurmerk.”
Schildersbedrijf Martien Roelofs, Leiden

 

Dat is uiteraard een cijfer waar wij erg trots op zijn, maar we hebben ook gevraagd naar manieren hoe wij u, als schildersbedrijf, beter van dienst kunnen zijn. Een van de opmerkingen was dat schilders in het noorden van het land aantrekkelijke partner-deals missen bij bijvoorbeeld groothandels. Ook is duidelijk gebleken dat het overgrote deel blij is met het opschroeven van de toelatingseis om erkend Betere Schilder te kunnen worden. (Men moet tegenwoordig een Gezel-diploma bezitten.) 60% vond deze nieuwe toelatingseis namelijk een zeer goede keuze, waar 28% dit vooral ‘logisch’ vindt.


De redenen om te kiezen voor het keurmerk van De Betere Schilder zijn voor de schilders heel verschillend, maar opvallend was dat liefst 79% hiervoor heeft gekozen om de klanten extra vertrouwen en zekerheid te bieden. Waar 26,50% van de schilders overigens lid is geworden ter verbetering van het schildersvak.


Ruim 83% van de aangesloten schilders zou het keurmerk bij een collega adviseren. Overigens geeft de overige 17% aan dit vooral niet te doen omdat zij bang zijn dat de groep erkend Betere Schilders anders wellicht te groot wordt. Rob Polm: "Dit is dan ook niet ons streven. Wij gaan voor een selecte groep kwalitatieve schilders, waar kwaliteit dus bij voorop staat."


Wij willen graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen met dit onderzoek en gaan uiteraard hard aan de slag om uw en ons keurmerk te verbeteren!

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen