Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Per direct kosteloze incassoservice en juridische hulp beschikbaar

Schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft een samenwerking afgesloten met ARAG Legal Services. Dankzij deze samenwerking kunnen erkend Betere Schilders kosteloos openstaande facturen laten incasseren en juridische hulp inschakelen.

Erkend Betere Schilder kunnen vanaf vandaag openstaande facturen simpel uploaden en laten incasseren door ARAG. Dit gebeurt op basis van no cure no pay dankzij de nieuwe samenwerking die beide partijen af hebben gesloten. 
De wens (gratis) incassohulp beschikbaar te stellen voor aangesloten schilders was er al langer, maar tot voorheen was dit alleen mogelijk als schilders zelf mee zouden betalen. "Dat wilden wij juist niet, we zijn dus ook erg blij met ARAG als partner omdat zij echt meedenken met de schilders. Ze hechten ook erg veel waarde aan de relatie die een schilder heeft met de klanten," aldus Rob Polm van De Betere Schilder.

Ook hebben erkend Betere Schilders nu de mogelijkheid om kosteloos eerstelijns juridisch advies in te winnen via De Betere Schilder. “Denk bijvoorbeeld aan juridische vragen over een geschil met een opdrachtgever. Wij hopen de schilder hiermee te ontzorgen en zo vervelende zaken uit handen te nemen,” aldus Polm.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen