Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Inschrijving Nationale SchildersVakprijs 2016 gestart

Schilder

Hebt u een bijzonder, uniek of gewoon mooi project afgerond? Of bevindt u zich nog midden in een prachtige opdracht die simpelweg meer aandacht verdient? Schrijf u dan in voor de Nationale SchildersVakprijs 2016 en laat uw vakmanschap zien.

De Nationale SchildersVakprijs bestaat al sinds 2008 en heeft tot doel het kwaliteitsbewustzijn in de schildersbranche te bevorderen. Winnende projecten krijgen vollop media-aandacht, onder meer bij De Betere Schilder en de uitvoerende organisaties; het Eisma's Schildersblad, de SchildersVakkrant en www.schildersvak.nl.

Schilder- en onderhoudswerk in brede zin des woord, dat tussen 1 september 2015 en 1 september 2016 uitgevoerd is door een zichzelf tot de schilder-/onderhoudsbranche rekenend bedrijf, in opdracht van een derde partij.

De Nationale SchildersVakprijs kent drie categorieën:

  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouwschilderwerk
  • Decoratieschilderwerk


Projecten binnen de categorieën worden met elkaar vergeleken en maken kans op de Nationale SchildersVakprijs in hun categorie. Daarnaast kent de Nationale SchildersVakprijs een overall prijs (‘de Juryprijs’), een Publieksprijs en een Klanttevredeheidspluim.

De Juryprijs en de categorie-prijzen worden toegekend door de vakjury. De overall-prijs kan worden toebedeeld aan één van de categoriewinnaars, maar het kan om moverende redenen ook een van de andere genomineerden zijn.
De publieksprijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat het publiek kan uitbrengen op de genomineerde projecten, die gepresenteerd worden op Schildersvakprijs.nl.

Waarom meedoen?
Oud-winnaar Hoogstraten: "De winst was een geweldige kroon op ons werk en een van de hoogtepunten in ons bedrijf!"


Kan ik als kleine zzp-er ook meedoen?
Jurylid Jan Maurits Schouten: "Jazeker: zzp-ers winnen de prijs regelmatig. Het gaat ons om goed schilderwerk, maakt niet uit of het project een flat of een kasteel is."


Kortom; schrijf uw project vandaag nog in

  

 

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen