Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Internationaal schildersbedrijf werkt ook aan stadion FC Utrecht

Schilder

Al sinds 2005 erkend Betere Schilder en nog steeds groeiende, waaronder in landen als Marokko, Duitsland en Italië. Schildersbedrijf Liefhebber uit Beesd (Gelderland) zegt ondanks de vele uiteenlopende opdrachten nog altijd éérst over kwaliteit te praten met de opdrachtgever en daarna pas over de kosten. Op uitnodiging van De Betere Schilder deed eigenaar Arie Liefhebber zijn verhaal.

“Wij kijken verder dan alleen schilderwerk. In 2008 zijn wij bijvoorbeeld gestart met Dak Liefhebber en rollen we dit inmiddels uit naar landen als Polen, Duitsland, Slowakije, Zwitserland en Italië. Het is ook gewoon zo ontzettend leuk om een huis een complete metamorfose te geven,” zo zegt eigenaar Arie Liefhebber.

Liefhebber: “Voor het stadion van FC Utrecht (De Galgenwaard) hebben wij meerdere keren schilderwerkzaamheden verrichten zelfs voor circa 8.000m1 kitranden vervangen op de tribunes. Al heb ik helemaal niets met voetbal!”


Schilderwerk FC Utrecht stadion 

Schildersbedrijf Liefhebber heeft recentelijk Schildersbedrijf Verkerk overgenomen. Dit bedrijf ging failliet en had volgens Liefhebber een “net zo mooie klantenkring als Schildersbedrijf Liefhebber en daarnaast goede vakschilders in dienst”. Helaas is het schildersbedrijf failliet gegaan door de schoonzoon van voormalig eigenaar Otto Verkerk. “Het doel is dan ook Schildersbedrijf Verkerk weer op hetzelfde hoge niveau te krijgen waar Otto Verkerk voorheen ook voor stond en dus ook geheel bij mijn eigen schildersbedrijf past.”

 

Een lastige klus, maar Liefhebber gelooft erin en zal dat ongetwijfeld doen volgens zijn succesvolle manier van werken. Een tip wil hij daarbij wel geven: “Zorg ervoor dat je elk werk met succes opstart en afrondt en kom je afspraken na. Ik bedenk altijd hoe zou ik het bij mezelf willen zien als er mensen komen werken.”

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen