Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

SGA Vakdagen in Gorinchem groot succes

Schilder

Met noviteiten als de PaintKit, het SCHILDERSVANNU-plein en de volledig nieuwe beursstand van De Betere Schilder was er voor ieder wat wils.

De SGA Vakdagen in Gorinchem kon vorige week op veel betrokken schilders en exposanten rekenen. Zo waren er meerdere grote verfmerken aanwezig, veel bekende groothandels uit het hele land en kon men zich vergapen aan diverse mooi aangeklede stands.
Vanwege het 10-jarig jubileum van De Betere Schilder werd besloten een volledig nieuwe beursstand op te bouwen, met onder meer mooie afbeeldingen van enkele aangesloten schildersbedrijven. En met succes... diverse schildersbedrijven schreven zich op de beurs in als erkend Betere Schilder en nog meer bedrijven gaven te kennen zeer geinteresseerd te zijn in wat De Betere Schilder hen heeft te bieden.

Schilders beursstand van De Betere Schilder

De beursstand van De Betere Schilder op de SGA Vakdagen in Gorinchem

 

SCHILDERSVANNU-plein

Op de vakbeurs was ook een plein ingericht voor de zogeheten SCHILDERSVANNU. SCHILDERSVANNU zijn zelfstandige schilders die werken met duurzame ecologische verven (biobased). Samen vormen zij een vakgroep met het doel kennis over dit onderwerp met elkaar te delen ten behoeve van de volgende generatie schilders. Diverse erkend Betere Schilders zijn lid van dit collectief, wij zijn dan ook voornemens hier meer aandacht aan te geven in de toekomst.

 

PaintKit

Een andere noviteit die was te zien op de beurs betrof de zogeheten organisatie PaintKit. Met een PaintKit Liner gevuld met alkydhars- of acryllak besnijdt u vele malen sneller en strakker, tot circa 100 m1 met een gevulde tube. Het elastische penseel van speciale fijne kunststofvezels (Toray Plastics) komt uit de wereld van kunstschilders en geeft een ultrastrakke vloeiende verflijn volgens PaintKit.
De PaintKit Roller bestaat uit een hoge kwaliteit lakviltroller met handvat en instelbare afstandhouder waarmee strak aflakken volgens hen een peulenschil is. 

De PaintKit Liner en de PaintKit Roller zijn nog niet te koop, wij houden u hierover op de hoogte.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen