Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Landelijke schildersdag en start studieseizoen op 10 oktober

Schilder

De landelijke schildersdag van de Studie Club Schilders zal plaatsvinden op 10 oktober 2015. Deze dag, inclusief vakwedstrijd, geldt tevens als de start van het studieseizoen.

Sinds enige tijd is de Studieclub Schilders weer veel in het nieuws, dit heeft onder meer te maken met de komst van de Sudieclubs Zuid-Holland en Noord-Holland. De Studieclub Schilders heeft tot doel: het vergroten van de deskundigheid van de bedrijfstakmedewerkers en het stimuleren van de onderlinge contacten.

 

Naast diverse studie-avonden organiseert men jaarlijks (samen met een van de regionale studieclubs) een landelijke schildersdag en een vakwedstrijd. Tijdens de vakwedstrijd meten leden hun vakmanschap aan dat van anderen en verhogen hierdoor hun eigen vakmanschap.
Dit jaar zijn maar liefst 125 wedstrijdpanelen ingeleverd welke worden tentoongesteld worden, ook voor het regionale publiek, in de kapel van het eeuwenoude Agnietenklooster. Op 10 oktober worden in verschillende categorieën onder andere prijzen uitgereikt voor de winnende werkstukken.
In het middag programma kunnen deelnemers middels een rondleiding nader kennismaken met de vestingstad Elburg of een van haar musea. De dag wordt verder opgeluisterd met optredens van het Vissersvrouwenkoor en het Chanty koor.


De landelijke schildersdag start op 10 oktober om 10.00 uur in Partycentrum De Haas, Jufferenstraat 21, 8081 CP Elburg.
Entree (inclusief lunch) bedraagt 15 euro per persoon.

Geinteresseerden kunnen zich hier aanmelden

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen