Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Korting bij Zelfstandigen Bouw & Kwaliteitsvakman

Schilder

Erkend Betere Schilders krijgen forse korting op het lidmaatschap bij Zelfstandigen Bouw en andersom geldt ditzelfde voor leden van Zelfstandigen Bouw die een lidmaatschap bij De Betere Schilder willen aangaan.

Na de gezamenlijke aanpak van het schilderpensioen gaan De Betere Schilder en Zelfstandigen Bouw verder in de samenwerking en bieden leden van beide organisaties grote kortingen op het lidmaatschap.

Zelfstandigen Bouw
Leden van Zelfstandigen Bouw kunnen zich voor slechts € 149,- inschrijven als erkend Betere Schilder (als aan de toelatingseisen wordt voldaan, korting geldig op eerste jaar). Na inschrijving kan de schilder zich onderscheiden als erkend Betere Schilder en krijgt hiervoor een uitgebreid presentatiepakket t.w.v. € 150,-.


Voordeel voor erkend Betere Schilder
Erkend Betere Schilders kunnen voor slechts € 99,- een standaardlidmaatschap aangaan bij Zelfstandigen Bouw in het eerste jaar. Hiertoe behoort een compleet pakket rechtsbijstand inclusief incassoservice én het gratis gebruik van www.kwaliteitsvakman.nl tot september 2015. (Bekend van radio en TV)
Schilders kunnen er ook voor kiezen alleen gebruik te maken van www.kwaliteitsvakman.nl. De erkend Betere Schilder krijgt dan maandelijks een korting van € 5,- op het lidmaatschap.

Lid worden van Zelfstandigen Bouw kan via de inschrijfmogelijkheid via die website.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen