Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Repair Care en De Betere Schilder hernieuwen samenwerking

Schilder

Houtrotreparatie-specialist Repair Care is al jarenlang een gewaardeerde partner van en voor de erkend Betere Schilders. Reden om de samenwerking te hernieuwen en verbeteren. Erkend Betere Schildesr krijgen daarom 15% korting op alle opleidingen en zelfs € 100,- op Niveau 1 binnen twee maanden na inschrijving bij De Betere Schilder.

Repair Care is al jaren marktleider op het gebied van totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt ze gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot en -schade.


Vaak wordt vergeten dat het (preventief) repareren van houtrot en -aantasting extra omzet kan opleveren voor u als schilder. Hierbij hangt het resultaat vooral af van de vaardigheden van de persoon die de reparatie uitvoert. Juist die vaardigheden worden geleerd tijdens de Repair Care opleidingen. Reden genoeg voor De Betere Schilder om de samenwerking met Repair Care te vernieuwen én verbeteren.


15% korting op alle opleidingen

Alle erkend Betere Schilders krijgen vanaf nu maar liefst 15% korting op een opleiding op het hoofdkantoor van Repair Care in Waalwijk. Concreet betekent dit:
• Opleidingsniveau 1: normaal € 225,-; nu: € 191,25
• Opleidingsniveau 2 of 3: normaal € 265,-; nu: € 225,25
• Opleidingsniveau 1, 2 en 3 samen: normaal € 755,-; met combikorting: € 630,-; nu: € 535,50
Let op: Niveau 2 is alleen te volgen na succesvolle afronding van Niveau 1 en Niveau 3 alleen na afronding van Niveau 2.


Speciale actie voor nieuwe erkend Betere Schilders

Binnen 2 maanden na het verkrijgen van het Betere Schilder keurmerk kunt u de Niveau 1 opleiding volgen voor een speciale introductieprijs van € 125,-. Dit betekent dus een korting van 100 euro, direct na uw inschrijving!
Geef uw interesse door aan ons, dan zorgen wij ervoor dat Repair Care contact met u opneemt.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen