Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Inschrijving Nationale SchildersVakprijs weer van start

Schilder

Vanaf heden is elke schilder die vindt dat hij (of zij) een kwalitatief uitstekend schildersproject heeft afgeleverd weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Nationale SchildersVakprijs. Inschrijven kan via de website nationaleschildersvakprijs.nl.

De achtste editie van de Nationale SchildersVakprijs gaat van start. Ook deze keer stelt de prijs zich weer ten doel om de discussie over kwaliteit in de schildersbranche te bevorderen door bijzonder schilderwerk te belonen. Er zijn prijzen te winnen in drie categorieën: onderhoudsschilderwerk, decoratieschilderwerk en nieuwbouwschilderwerk. Verder is er een overall-prijs, een publieksprijs en een klanttevredenheidsprijs.
 
De projecten moeten tussen 1 september 2014 en 1 september 2015 zijn opgeleverd. Meerdere projecten insturen is toegestaan.
 
Net als vorig jaar zal de jury eerst een Voorselectie bekend maken. Deze projecten worden op de website gepubliceerd. De projecten die deze eerste ronde doorstaan kunnen al als kwalitatief goede schilderprojecten beschouwd worden. Al deze voorgeselecteerde projecten dingen mee voor de Klanttrevredenheidspluim, te bepalen door marktonderzoeksbureau USP Marketing Consultancy.
 
Uit de voorselectie kiest de jury de genomineerden die het tegen elkaar gaan opnemen om de categorieprijzen en de publieksprijs.
 
Deelnemen is tamelijk eenvoudig. Een goede omschrijving van het project is belangrijk en een goede motivatie. En verder een aantal duidelijke foto's waarop we het uitgevoerde werk goed kunnen zien.
 
Alle informatie alsmede het elektronische inschrijfformulier zijn te vinden op www.nationaleschildersvakprijs.nl

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen