Menu
Inschrijven als schilder
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Inschrijven als schilder

Dubbele mijlpaal voor Glas & Schilderwerken Hermkens VOF

Schilder

Glas- & Schilderwerken Hermkens VOF bestaat dit jaar 50 jaar, waarvan de laatste 40 jaar onder leiding staan van Jan Hermkens. Redenen genoeg om nader kennis te maken met dit bedrijf en met Jan Hermkens in het bijzonder. We vroegen hiervoor zoon Geert Hermkens naar zijn ervaringen met pa en opa Hermkens.

Jan Hermkens is al liefst 49 jaar schilder, maar heeft er nog altijd geen genoeg van volgens zoon Geert. “Hoewel hij het wel fijn vindt om ook eens een middag of dag vrij te hebben.” Zoon Geert roemt de werksnelheid en directheid van vader Jan, ondanks dat vader Jan inmiddels 64 jaar is.

Bijzonder is ook dat Geert als 3e generatie bij Glas- & Schilderwerken Hermkens VOF zo goed kan samenwerken met pa Hermkens. “We kunnen gewoon heel goed overweg met elkaar. Daarnaast is het heel mooi om werken tegen te komen die mijn opa en daarna mijn vader nog hebben onderhouden. Dat ik die werken nu mag onderhouden geeft mij een gevoel van trots en heeft echt wat.”

 

Of Geert dan ook anderen zou adviseren om als zoon van een schilder samen te werken met hun vader? “Dat kan in ieder geval prima, mits de relatie onderling goed is en beiden niet al te eigenwijs zijn.”

Schilderwerken Hermkens 50 jaar

Vader en zoon Hermkens

 

Het geheim om een bedrijf 50 jaar draaiende te houden? “Dat is juist mogelijk door géén geheimen te hebben! Transparantie en persoonlijke aandacht zijn belangrijke drijfveren bij ons, waardoor er altijd een glimlach ontstaat bij de schilder en de klant.”

 

Om het 50-jarig jubileum te vieren geeft het bedrijf onder meer kleine attenties weg aan klanten en is er allerlei nieuwe bedrijfskleding laten maken. “We laten het niet ongemerkt voorbij gaan, maar pakken niet te groot uit omdat het bedrijf zich juist kenmerkt door persoonlijke aandacht. Tussen de mensen blijven is het beste,” aldus zoon Geert.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder heeft talloze voordelen!

  • IJzerksterk keurmerk
  • Offerte-aanvragen
  • Incassohulp
  • Gratis klantreviews
  • Landelijke uitstraling
  • Handige documenten
  • Altijd op de hoogte
  • Materiaal op maat
  • Juridische hulp
Bekijk alle voordelen!